به گزارش مشرق، جبار کوچکینژاد با اشاره به نحوه ارتباط صندوق ذخیره فرهنگیان و دولت، گفت: در برنامه ششم توسعه سیاستهای برنامه سوم تکرار شده است؛ یعنی فرهنگیان میتوانند تا 5 درصد از حقوق را به این صندوق واریز کنند در مقابل دولت نیز موظف است به اندازه مبلغ واریزی فرهنگیان به صندوق سهم خود را بپردازد.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به بودجه صندوق ذخیره فرهنگیان در لایحه بودجه سال 97، تصریح کرد: در لایحه پیشنهادی سال آینده این صندوق با کاهش اعتبار روبهرو بوده و دولت 60 میلیارد تومان برای این صندوق برآورد کرده است؛ با این حال اگر در سال 97 این صندوق با کسری بودجه مواجه شود دولت در سال بعد این کمبود را جبران میکند.
رئیس کمیته تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان با بیان اینکه صندوق ذخیره فرهنگیان حقوق نمیدهد و نوعی سپردهگذاری برای فرهنگیان محسوب میشود، ادامه داد: کاهش بودجه این صندوق در سال 97 مشکلی ایجاد نمیکند.
خواستههای مجلس در حوزه فرهنگیان در لایحه بودجه سال آتی برآورده نشده است
وی با اشاره به وضعیت بودجه آموزش و پرورش در سال 97، اظهار کرد: بودجه پیشنهادی این وزارتخانه در سال آینده تغییری نکرده است؛ تحولی در بودجه فرهنگیان، بازنشستگان، شاغلین و اجرای رتبهبندی فرهنگیان که جزو خواستههای مجلس بود، ایجاد نشده است.
کوچکینژاد با بیان اینکه بیش از 95 درصد بودجه این وزارتخانه جهت پرداخت حقوق و دستمزد در نظر گرفته شده است، گفت: دولت پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان را در جدولی از صندوق توسعه ملی آورده که برای برداشت از این صندوق به اذن مقام معظم رهبری نیاز است؛ دولت در لایحه بودجه خواستار پرداخت این پاداش به میزان 3500 میلیارد تومان از صندوق توسعه ملی شده است که احتمالا مجلس با این موضوع مخالفت میکند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه مجلس اصلاحات اساسی در لایحه بودجه انجام میدهد، تصریح کرد: دولت وعده بودجه عملیاتی داده بود اما به نظر میرسد این وعده محقق نشده است؛ 27 صدم درصد از رقم مالیات بر ارزش افزوده که باید برای ورزش مدارس و جوانان برآورده میشد به صورت نامفهومی آورده شده است.